Interim management

Ik ben een doortastende interim manager met jarenlange ervaring (sinds 2006). Ik houd van chaos en weerstand want dan kan ik bijdragen tot verbeteren. Met heldere, simpele en inventieve oplossingen. Door echte verbindingen aan te gaan en de betrokkenheid in het team te vergroten. Schakelen tussen opdrachtgever en schooldirectie gaat mij heel natuurlijk af. Daardoor kan ik veranderingen snel doorvoeren. Ik laat niet los voordat ik oplossingen vind en het doel bereikt is. Liefdevol, afgestemd en met een open houding.

Testimonials

De afgelopen jaren heb ik vele mooie projecten mogen doen voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Hieronder een aantal referenties van afgeronde projecten.

Inge den Daas

Directeur Kindercentrum Babbels

Fatima is in haar communicatie heel duidelijk en resultaatgericht. Ze heeft kennis van zaken en is in staat om medewerkers in beweging te zetten om ze op een hoger werkniveau te laten werken. Dit doet ze door haar betrokkenheid in verbinding met zowel de medewerkers alsook met de kinderen waarmee ze werkt.

Eveline Hendricks

Kindercoach/ Regiomanager landelijke TSO organisatie 

Fatima werkt vanuit de verbinding en is puur in de werkrelatie die ze aangaat met zowel kinderen als ook met medewerkers en een schooldirectie. Daarbij blijft ze kritisch en is in staat om de mensen waarmee ze werkt te enthousiasmeren en motiveren. Woorden die bij haar passen zijn: loyaal, doortastend en verbindend.

‘Ik heb het idee dat je al jaren op onze school werkt, terwijl je er eigenlijk nog maar 2 maanden bent!’

Contact

Nabuccosingel 99
2152 GA Nieuw Vennep

www.fm-training.nl
info@fm-training.nl

Fatima Mohiddin
06 4586 0055

Stel een vraag