'Het is beter om sterke kinderen te bouwen dan om gebroken volwassenen te repareren!'

Kindertraining

Het is zo mooi om na één sessie een kind zoveel zelfvertrouwen te geven gewoon omdat je begrijpt hoe zijn/haar hoofd werkt en dat dat oké is! Bovendien ervaren de beelddenkende kinderen dat, wanneer ze de lesstof op de voor hen juiste wijze aangeboden krijgen, ze ook heel snel tot goede resultaten komen. Op deze manier kan je het verschil maken voor kinderen in positieve zin. Ze hebben ineens zin in school!!

Elke keer als ouders het vertrouwen aan mij geven om met hun kinderen te mogen werken ben ik dankbaar dat ik dat mag doen.

’Ik ben aan ZZZet’

(faalangstige kinderen)

Deze training staat voor; Zelfbeeld, Zelfrespect naar Zelfvertrouwen. Want als je een goed zelfbeeld hebt en respect voor je eigen gevoelens kom je uiteindelijk tot zelfvertrouwen.

‘Ik leer anders’

(beelddenkende/dyslectische kinderen)

Nieuwe methodiek om leerproblemen zoals dyslexie en AD(H)D aan te pakken met direct resultaat! Doordat de lesstof op de juiste manier aangeboden wordt aan de leerling zal hij of zij direct ervaren dat deze methode werkt.

‘Ik ben oké’

(hooggevoelige kinderen)

In deze training wordt het kind zich bewust van de eigen houding en gedrag en krijgt hij of zij de tools aangereikt om vervolgens deze houding en gedrag om te zetten in nieuw gedrag en houding. Niet de wereld bepaalt je gevoel maar je gedachten ten aanzien van de wereld.

‘Ik heb de club ‘de onaardig reinigers’ opgericht zo kunnen we de kinderen die pesten leren om aardig te zijn!’

Tarieven en annuleringen

Coaching gesprek (60 minuten) € 68,-
Oudergesprek (60 minuten) € 68,-
Evaluatiegesprek (60 minuten) € 68,-
Telefonisch consult (per 15 minuten) € 20,-

De tarieven worden jaarlijks per 1 januari aangepast. Hierover ontvangt u schriftelijk bericht.

 Annulering
Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang van de sessie kosteloos worden geannuleerd of verplaatst. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de sessie of bij niet verschijnen, worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Contact

Nabuccosingel 99
2152 GA Nieuw Vennep

www.fm-training.nl
info@fm-training.nl

Fatima Mohiddin
06 4586 0055

Stel een vraag