Nuchter, praktisch, enthousiast, betrokken en humor!

Ik ben Fatima Mohiddin (1971), moeder van twee jongens (2002) die beiden hooggevoelig zijn. Bovendien is één van de twee een beelddenker. Dit mag een uitdaging heten!

Mijn eigen zoektocht in de begeleiding van mijn zoons heeft mij kennis, inzichten en verschillende studies gebracht. Als trainer zet ik al mijn kennis vanuit mijn opleiding én mijn kennis als ervaringsdeskundige in om kinderen bewust te maken van hun goed ontwikkelde intuïtie. Ik help ze hierop te leren vertrouwen. Gebruik je intuïtie als betrouwbare antenne en ervaar het niet langer als een stoorzender. Je bent goed zoals je bent! Het is voor mij een uitdaging én een voorrecht om kinderen te laten ervaren dat dit mogelijk is. Puur, bezield en betrokken.

Fatima Mohiddin

Kernwaarden

Zes waarden om te laten zien waar ik voor sta en welke eigenschappen en drijfveren voor mij het belangrijkste zijn.

Betrokken

Doordringen tot de kern voor de juiste context.

Resultaatgericht

Niet loslaten tot het doel bereikt is.

Integer

Vasthouden aan een open en eerlijke relatie.

Intuïtief

Volgen van gevoel op basis van inzicht en verbinding.

Bezield

Toewijding aan schijnbaar onmogelijke opdrachten.

Puur

Dichtbij jezelf blijven, echtheid boven alles.

‘Alle kinderen zouden naar jou moeten gaan zodat ze nog beter kunnen leren en weten hoe we de wereld veel mooier kunnen maken.’

Contact

Nabuccosingel 99
2152 GA Nieuw Vennep

www.fm-training.nl
info@fm-training.nl

Fatima Mohiddin
06 4586 0055

Stel een vraag